Produkty pro ponant luxury cruises (3)

Francouzská červená vína

Francouzská červená vína

Domaine Terre de Ghaya, majetek o rozloze 30 hektarů nacházející se v Bédoinu na úpatí Mont Ventoux v jižní Rhôně, je rodinné vinařství, kde se vášeň pro víno předává z generace na generaci od roku 1900. Toto vinařství, vedené otcem a jeho dcerou, se vyznačuje ekologickým gravitačním vinifikováním. Rodina, která si váží nabízeného terroiru, je vášnivá ve svém oboru a dbá na ochranu životního prostředí, zpracovává hrozny s největší úctou. Naše vinice produkují hrozny vysoké kvality. Pěstované odrůdy zahrnují Viognier, Clairette, Grenache pro bílé víno a Syrah, Marselan, Cinsault, Merlot a Caladoc pro červené víno. Terre de Ghaya také nabízí jedinečné enoturistické zážitky, jako jsou vinařské procházky a pikniky ve vinicích. Pozor: Nadměrná konzumace alkoholu je nebezpečná pro zdraví, konzumujte s mírou.
Software pro Pronájem na Dovolené

Software pro Pronájem na Dovolené

Kompletní webové řešení pro všechny realitní kanceláře, které nabízejí sezónní pronájmy.
Šampaňské Philipponnat - Royale Réserve Non Dosé

Šampaňské Philipponnat - Royale Réserve Non Dosé

Víno: S převahou Pinot noir doplněným Chardonnay a špetkou Pinot meunier, cuvée Royale Réserve Non dosé od Philipponnat je postaveno na stejné základně jako lahodné šampaňské Royale Réserve Brut, vlajková loď domu. Rozdíl spočívá v absenci dosáže (žádný přidaný cukr), což tomuto šumivému vínu dává velmi čistou, minerální a elegantní aromatiku. Noty citrusů, zeleného jablka a hrušky evokují krásnou, jemnou ovocnost a umocňují celek, který je podpořen stále velmi jemnými bublinkami. Skvělá láhev, ideální jako aperitiv, k mořským plodům, korýšům a rybám! Domaine: Již více než 5 století (1522) Philipponnat osvěcuje velké terroiry vesnic Ay, Mareuil-sur-Ay a Avenay, které se všechny nacházejí na jihu Montagne de Reims. Objem: 75cl Typ: Šumivé víno Dosáž: Brut non dosé (0g/L) Odrůdy: 65% Pinot noir, 30% Chardonnay, 5% Pinot meunier AOC: Champagne Skladování: K pití již nyní a k uchování až do roku 2030 Teplota podávání: 8-10°C